ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Είχα σχέση με την κοπέλα που ακρωτηριάστηκε και πέθανε» ισχυρίζεται ο οδηγός του smart -Σε κατ΄οίκον περιορισμό, φρουρούμενος – Εισαγγελέας και ανακριτής διαφώνησαν για την προφυλάκισή του.

petrou-ralli-troxaio-nekroi-mana-korh-2014

Όχι μόνο γνώριζε την 24χρονη, που ακρωτηριάστηκε και πέθανε μία μέρα μετά το τροχαίο, αλλά στο παρελθόν είχε σχέση μαζί της, ισχυρίζεται ο 27χρονος Μάριαν Έρβις με καταγωγή απο την Αλβανία, ο οδηγός του μοιραίου smart που το πρωί της 15ης Οκτωβρίου σκόρπισε τον θάνατο στην Πέτρου Ράλλη. Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας, το αποκάλυψε στους αστυνομικούς, όταν άκουσε τα ονόματα των νεκρών.

Ο ίδιος επίσης ισχυρίζεται ότι πάσχει από επιληψία και ότι το πόδι του κόλλησε στο γκάζι, χωρίς να μπορεί να σταματήσει ή να μειώσει την ταχύτητα του αυτοκινήτου. Ακόμη ο ίδιος φέρεται να είπε ότι ήταν λάθος του που έβγαλε δίπλωμα και οδηγούσε, ενώ πάσχει από αυτή την ασθένεια.

Πάντως για την τύχη του θα αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο, καθώς διαφώνησαν ανακρίτρια και εισαγγελέας και μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό.