ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ποντικοί» άνοιγαν σταθμευμένα αυτοκίνητα σε Καλαμάτα και Αίγιο

Τέσσερις διαρρήξεις χωρίς… αντίκρισμα έκανε μέσα σε λίγη ώρα σε σταθμευμένα οχήματα στην Καλαμάτα μια παρέα τεσσάρων νεαρών Ελλήνων, δυο από τους οποίους ανήλικοι. Η λεία τους ήταν πενιχρή, αλλά βρέθηκαν και ενώπιον της δικαιοσύνης.

 

 

 

 

Οι δύο 19χρονοι και οι δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκε μία ηλεκτρονική συσκευή, που ήταν και το μόνο που βρήκαν να κλέψουν από τα αυτοκίνητα στα οποία προκάλεσαν σημαντικές ζημιές. Οι νεαροί δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, όπου προσήχθησαν και οι γονείς των ανηλίκων που συνελήφθησαν για την πλημμελή εποπτεία τους.

Μια άλλη σπείρα έβαλε στόχο τα αυτοκίνητα των λουόμενων στην πολυσύχναστη παραλία της Αλυκής, στην Άκολη Αιγίου. Οι τσιγγάνοι δράστες προκάλεσαν ζημιές σε τέσσερα οχήματα και άρπαξαν μερικά χρήματα και κάποια αντικείμενα, αλλά δυο από αυτούς συνελήφθησαν από αστυνομικούς που ειδοποίησαν οι ιδιοκτήτες και ανακρίνονται για να αποκαλύψουν τα στοιχεία των συνεργών τους και αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.