ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαίες εξελίξεις και συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της φοιτήτριας

Το ενδεχόμενο ανάμειξης και τρίτου ατόμου στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας στη Ρόδο εξετάζουν οι Αρχές βάσει των μαρτυρικών καταθέσεων.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, νέα μαρτυρία προσέφερε εργαζόμενος στην περιοχή όπου  διέμενε η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη. Ο μάρτυρας ανέφερε ότι είδε το λευκό βαν των κατηγορουμένων την ώρα της μοιραίας συνάντησης με το θύμα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Είδε τον 19χρονο κατηγορούμενο και άλλο ένα άτομο να κατεβαίνουν από το όχημα για να συναντήσουν τη φοιτήτρια, ενώ ένα τρίτο πρόσωπο παρέμεινε μέσα στο βαν.

Με το λευκό βαν οι δράστες μετέφεραν τη φοιτήτρια στο εξοχικό ενός από τους κατηγορούμενους, όπου κάτω από ασαφείς συνθήκες η κοπέλα χτυπήθηκε βίαια και τελικά μεταφέρθηκε στην ακτή με το ίδιο βαν και αφέθηκε να πεθάνει από πνιγμό.

Μετά την προφυλάκισή του, ο 19χρονος κατηγορούμενος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συγκρατουμένους του στις φυλακές Αυλώνα, και δήλωσε ότι πιθανώς βιάστηκε, καθώς είχε λιποθυμήσει από τα χτυπήματα και όταν ξύπνησε ήταν γυμνός.

Ο κατηγορούμενος διακομίστηκε για εξετάσεις στον Ευαγγελισμό και πρόκειται να οδηγηθεί σε άλλες φυλακές.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη καταδίκασε το λιντσάρισμα του 19χρονου στις φυλακές.

«Αλίμονο αν γίνουμε μια κοινωνία ζούκλας. Συμμερίζομαι την οικογένεια του 19χρονου» είπε.