ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ράκος η «μαύρη χήρα» στο κελί! – Την «καρφώνει» και η αδερφή της

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση, κλεισμένη στον εαυτό της (και στους τέσσερις τοίχους του κελιού της) βρίσκεται η 37χρονη Δήμητρα Βούλγαρη που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του 42χρονου συζύγου της Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα Ερμιονίδας Αργολίδας, τον περασμένο Δεκέμβριο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη συζυγοκτόνος, που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη μετά την απολογία της στον ανακριτή Ναυπλίου, αποφεύγει τις συνομιλίες με τις συγκρατούμενές της, είναι επιφυλακτική και αποζητεί μονάχα τη φωνή των αγαπημένων συγγενικών της προσώπων, που αποτελούν για εκείνην το μοναδικό αποκούμπι. 

«Η κοινωνική κατακραυγή, που αγγίζει τα όρια της ανθρωποφαγίας, καθώς και η σωματική και ψυχική ταλαιπωρία στην οποία έχει υποβληθεί όλο αυτό το διάστημα αποτυπώνονται ολοφάνερα στο πρόσωπό της. Είναι προφανές πως δεν έχει συνέλθει…» αναφέρει στην «Espresso» ο συνήγορος της 37χρονης Σπύρος Ρομποτής, ο οποίος την επισκέφτηκε χθες στις φυλακές Κορυδαλλού.

Την ίδια ώρα, ο θόρυβος τον οποίο έχει προκαλέσει η εξιχνίαση της υπόθεσης δεν λέει να κοπάσει, με τις αποκαλύψεις γύρω από την ολέθρια σχέση του ζευγαριού να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας. 

Κρυμμένα μυστικά

Οι καταθέσεις συγγενών και φίλων στις Αρχές ξεδιπλώνουν το κουβάρι ενός ταραχώδους γάμου με μίση, πάθη και καλά κρυμμένα μυστικά, η αποκάλυψη των οποίων έμελλε να σπείρει την καταστροφή. 

Και ενώ οι γονείς της 37χρονης χήρας υποστηρίζουν ότι η κόρη τους και ο αδικοχαμένος ναυτικός «αγαπιόντουσαν και δεν είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις», η μικρότερη αδερφή της Δήμητρας Βούλγαρη, Κατερίνα, δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι η αδερφή της κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον θάνατο του 42χρονου την έβαλε να πει ψέματα στους αστυνομικούς!

«Αν βρεις το κινητό του Θανάση μην πεις τίποτα και δώσε το σ' εμένα» φέρεται ότι της σιγοψιθύρισε η 37χρονη, όταν εμφανίστηκε στο σπίτι τους με έναν αστυνομικό. 

«Μου είπε να ψάξω στο σαλόνι – καθιστικό που είναι ενιαίο και στην κουζίνα και εκείνη έψαξε το υπόλοιπο σπίτι. Επειτα από ψάξιμο δεκαπέντε λεπτών, εγώ δεν βρήκα τίποτα» καταθέτει η αδερφή της κατηγορουμένης και προσθέτει ότι τότε η Δήμητρα της είπε κρυφά, αν τελικά το βρει, να πει ότι το βρήκε στην πολυθρόνα που είναι στο σαλόνι. «Τη ρώτησα για ποιο λόγο μου είχε ζητήσει να πω ψέματα και εκείνη με επιτακτικό ύφος μου είπε "θα πεις ότι το βρήκες στην πολυθρόνα, τέλος!"» αναφέρει η Κατερίνα.