ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραντεβού θανάτου μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκε επίσης πως συνελήφθησαν οκτώ άτομα και κατασχέθηκαν δεκάδες καδρόνια , μολότοφ δακρυγόνα, κράνη κλπ. Όπως αναφέρθηκε, δύο ομάδες οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αποτελούμενες από περίπου 150 άτομα η καθεμία προσέγγισαν την περιοχή του Αγρινίου με σκοπό να συγκρουστούν, με την αστυνομία να είχε πλήρη επίγνωση των κινήσεών τους. 

Η πρώτη ομάδα οπαδών έφτασε στην πόλη λίγο μετά της 5 τα ξημερώματα και στάθμευσε τα οχήματά της στη περιοχή του Πανεπιστημίου και κατόπιν κινήθηκε μέσα στο Αγρίνιο. Όταν η αστυνομία έκρινε ότι μπορούσε τους απομάκρυνε. Η δεύτερη ομάδα ήρθε με κονβόι αυτοκινήτων γύρω στις 9 το πρωί από τη Γέφυρα αλλά αντελήφθη μπλόκο που είχε η αστυνομία στην περιοχή τη Κλεισούρας και μπήκε από Κεφαλόβρυσο για να έρθει από Κουβαρά και Αχελώο. 

Η αστυνομία έστησε διπλό μπλόκο, αφού το κονβόι αρχικά προσπάθησε να αλλάξει δρόμο από τη Ρίγανη, στην περιοχή του Ματσουκίου και εγκλώβισε τα αυτοκίνητα, που παρέμειναν εκεί μέχρι να απομακρυνθούν οι αντίπαλοι εκτός ορίων της Περιφέρειας!

Υπάρχουν οκτώ συλληφθέντες από την πρώτη έρευνα που έγινε στα αυτοκίνητα των οπαδών που κινήθηκαν στην εθνική οδό(με μόνο έναν Αγρινιώτη ανάμεσά τους) όπου βρέθηκαν 3 καδρόνια, μια μάσκα φουλ-φέις και 8 κράνη. Στη συνέχεια από την έρευνα που έγινε και στη διαδρομή και των δύο ομάδων οπαδών βρέθηκαν 90 καδρόνια για συμπλοκή, 6 βόμβες μολότωφ(3 βόμβες στη διαδρομή κάθε ομάδας) και 3 δακρυγόνα.

Τα ευρήματα θα πάνε για εργαστηριακό έλεγχο ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι τα αυτοκίνητα που κινήθηκαν στην εθνική οδό είχαν καλυμμένες πινακίδες αλλά θα αξιοποιηθούν και στοιχεία από τη Γέφυρα και αλλού.

Από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων προέκυψε ότι -αν και οι συλληφθέντες είναι μόνο από την ομάδα που κινήθηκε εκτός Αγρινίου- η δικογραφία θα είναι κοινή και θα υπάρξουν από τα ευρήματα και άλλες συλλήψεις. Οι ήδη συλληφθέντες έχουν πάρει το δρόμο για την εισαγγελία στο Αγρίνιο.
πηγη: agrinionews

Διαβάστε επίσης: 

Άγριο ξύλο μεταξύ των οπαδών της ίδιας ομάδας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ελληνικό ποδόσφαιρο "αιμορραγεί"- Μάχη για την ζωή του δίνει 33χρονος αστυνομικός, οπαδός του Άρη που τραυματίστηκε σε επεισόδια