3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αυτό το πλυντήριο αυτοκινήτων βίαζε ο ιρακινός την 6χρονη! Δίωξη στη μάνα για συνέργεια!

Νέα τροπή  λαμβάνει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 6χρονου κοριτσιού από το Πέραμα με δράστη 43χρονο Ιρακινό καθώς ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά άσκησε ποινική δίωξη τόσο στον φερόμενο ως δράστη όσο και στην 28χρονη μητέρα της ανήλικης.

Ο αλλοδαπός αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για τις άσεμνες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, ωστόσο, οι Αρχές βάζουν στο «μικροσκόπιο» και τον ρόλο της μάνας η οποία φέρεται να είχε συμμετοχή στον βιασμό της 6χρονης κόρης της.

Κρίσιμα θεωρούνται τα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υπεβλήθη το κορίτσι καθώς και η κατάθεσή του για όσα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης στο αποθηκάκι του πλυντηρίου αυτοκινήτων στο οποίο έμενε και εργαζόταν ο Ιρακινός.

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του πλυντηρίου καθώς, όπως υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης, σε αυτό η μάνα φαίνεται να βρίσκεται συνεχώς μαζί με το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το protothema.gr, σε ένα από τα πλάνα διακρίνεται ο 43χρονος να φιλάει το παιδί στο πρόσωπο παρουσία της μητέρας του, στη συνέχεια να φιλάει και την 28χρονη, να χαιρετιούνται και να φεύγουν από το πλυντήριο.