3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αυτό το υπόγειο είχε κρύψει το μπαούλο με το πτώμα της θείας του! (ΦΩΤΟ)

Η αστυνομία βρήκε τη σορό της 69χρονης στο υπόγειο του σπιτιού στο Πωγώνι Ιωαννίνων. Ο ανιψιός της, δεν δήλωσε τον θάνατο της διότι ήθελε να λαμβάνει τη σύνταξη της.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως ο θάνατος της γυναίκας επήλθε πριν από διάστημα 2-3 μηνών ενώ λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού δεν έχουν προσδιοριστεί τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης 69χρονης, αν δηλαδή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για θάνατο από παθολογικά αίτια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 56χρονος άνδρας είχε συλληφθεί την Παρασκευή επειδή στο σπίτι όπου συγκατοικούσε με την 69χρονη θεία του βρέθηκαν 34 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή. Από την έρευνα εντοπίστηκε και το πτώμα της θείας του με αποτέλεσμα τελικά να σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Όπως είπε στην αστυνομία ο 56χρονος η θεία του είχε πεθάνει το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου από παθολογικά αίτια και θέλοντας εκείνος να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της έκρυψε τη σορό της στο υπόγειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανιψιός της είχε τοποθετήσει το μπαούλο μέσα σε άλλο μπαούλο τοποθετώντας και κλινοσκεπάσματα ενώ το είχε σφραγίσει με κόλλα που χρησιμοποιείται για πλακάκια προκειμένου να περιορίσει τη δυσοσμία.

πηγή φωτογραφιών epirus-tv-news.gr