ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε επίτιμο διδάκτορα του ΕΚΠΑ θα αναγορευτεί ο Ρόμπερτ Μενέντεζ

Την επόμενη Παρασκευή (26/8), ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί η τελετή αναγόρευσης σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του γερουσιαστή (D-NJ) Ρόμπερτ Μενέντεζ, προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε το ΕΚΠΑ, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.

Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας του τιμωμένου από τον Πρόεδρο του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Μιχαήλ Τσινισιζέλη.

Αναγόρευση του τιμωμένου:

-Ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος του Τμήματος, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, καθηγητή Μιχαήλ Τσινισιζέλη.
-Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο της Σχολής από τον Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, καθηγητή Νικόλαο Ηρειώτη.

Επίδοση τιμητικής πλακέτας στον τιμώμενο από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.

Η τελετή θα μεταδοθεί διαδικτυακά: https://youtu.be/-uJz4WJTMc8