ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για το διπλό φονικό στα Χανιά – Αναζητούν τον νοικάρη του ζευγαριού

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το διπλό φονικό στα Χανιά, με θύματα την 79χρονη γυναίκα και τον 82χρονο σύντροφό της, με την αστυνομία να ψάχνει τον ύποπτο για τη δολοφονία νοικάρη του ζευγαριού.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στραγγαλισμένη στο σπίτι της με μαντήλι δεμένο στο λαιμό, ενώ ο 82χρονος, βρέθηκε επίσης στραγγαλισμένος και δεμένος πισθάγκωνα, μέσα σε βαλίτσα.

Το γεγονός ότι και τα δύο θύματα βρέθηκαν στραγγαλισμένα και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση το ένα από το άλλο (τα σπίτια είναι σχεδόν δίπλα), κάνει τις Αστυνομικές Αρχές να πιστεύουν ότι ο δράστης ήταν ένας όπως και η μέθοδος με την οποία έδρασε. Επέλεξε να αφαιρέσει τη ζωή των θυμάτων του γρήγορα και αποτελεσματικά δίχως να χάσει πολύτιμο χρόνο έτσι ώστε να διαφύγει άμεσα.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, επίσημα πλέον, οι Αρχές αναζητούν έναν 22χρονο άνδρα από το Μπαγκλαντές ο οποίος ενοικίαζε το σπίτι της 79χρονης στο οποίο βρέθηκε δολοφονημένος ο 82χρονος Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, ο σύντροφος δηλαδή της 79χρονης.

Αυτό που έγινε γνωστό σήμερα είναι το ότι ο δράστης που μπήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης και της αφαίρεσε τη ζωή, άρπαξε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ, όχι όμως κοσμήματα ή άλλα αντικείμενα.

Από την αρχή οι αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σπίτι της 79χρονης, εκτίμησαν ότι κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία καθώς στο σπίτι υπήρχε αναστάτωση ενώ όπως προκύπτει και από μαρτυρίες των γειτόνων, η 79χρονη είχε βγει στο δρόμο για να αναζητήσει τον σύντροφό της, γεγονός που δείχνει ότι τα ίχνη του 82χρονου χάθηκαν πριν δολοφονηθεί η 79χρονη γυναίκα.