3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ημικωματώδη κατάσταση σκύλος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη – Ταυτοποιήθηκε η οδηγός που τον εγκατέλειψε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ προκαλεί βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται η στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρει σκύλο στη Θεσσαλονίκη, ενώ η οδηγός πατάει γκάζι και φεύγει εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο!

Η αστυνομία προχώρησε στην άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης τραυματισμού και εγκατάλειψης του σκύλου, που  σημειώθηκε στο χωριό Γέφυρα στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Χαλκηδόνας.

Προηγήθηκε έγκληση που υπέβαλε ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του οδηγού του εμπλεκόμενου οχήματος.

Πρόκειται για 58χρονη ελληνικής καταγωγής σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί δεσποζόμενων ζώων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τον σκύλο εντόπισαν σοβαρά τραυματισμένο δύο κοπέλες που περνούσαν από το σημείο και τον μετέφεραν άμεσα στον κτηνίατρο της περιοχής.

Ο σκύλος, μόλις πέντε μηνών, βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.

«Το παλεύουμε για να ζήσει και να μπορέσει να βρει ξανά την όρασή του», λέει στο Thestival η ιδιοκτήτρια του «Μπρούνο», Γεωργία Λάσπα.\

Πηγή: Thestival.gr