Ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας οδηγήθηκε ο 23χρονος Αιγύπτιος που κατηγορείται για τη στυγερή δολοφονία του 24χρονου ομοεθνούς του, η οποία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ψάρι Βάρδας και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη.
Οι δύο άνδρες διέμεναν στην ίδια περιοχή και εργάζονταν μαζί σε θερμοκήπιο με φράουλες στο Ψάρι Βάρδας, ενώ τα στοιχεία δείχνουν πως το φονικό διαπράχθηκε αιφνιδιαστικά και χωρίς να υπάρχουν προηγούμενες εντάσεις μεταξύ τους.
Ο 23χρονος φέρεται να κατάφερε ένα και μοναδικό, θανάσιμο πλήγμα με αναδιπλούμενο σουγιά στο θώρακα του 24χρονου, την ώρα που εργάζονταν.
Ο δράστης φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πράξη του, πως το θύμα του είχε δώσει ένα τσιγάρο νωρίτερα και πως κάτι του φάνηκε περίεργο σε αυτό και έτσι του επιτέθηκε και τελικά τον σκότωσε.
πηγή φωτογραφίας patrisnews.com