ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση 23χρονη στο Λουτράκι – Παραδόθηκε ο οδηγός που την χτύπησε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη!

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μία 23χρονη κοπέλα, η οποία χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός έφυγε και την εγκατέλειψε αιμόφρτη στην μέση του δρόμου.

Τελικά, λίγες ώρες μετά το ατύχημα, ο ασυνείδητος οδηγός που διέφυγε εγκαταλείποντάς την αβοήθητη παραδόθηκε στις τοπικές αστυνομικές αρχές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην συμβολή της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου με την οδό Δαμασκηνού όταν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η 23χρονη βρισκόταν μπροστά σε ένα περίπτερο. Ξαφνικά, ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα την χτύπησε και την παρέσυρε για περίπου 15 μέτρα, όμως ο οδηγός την εγκατέλειψε στο οδόστρωμα και έφυγε.
Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά βαριά τραύματα σε όλο της το σώμα και η κατάστασή της κρίνεται σταθερή αλλά ιδιαίτερα κρίσιμη.

Ο ασυνείδητος οδηγός δικαιολογήθηκε ότι πήγαινε να πιάσει δουλειά, αφαιρέθηκε και δεν είδε την κοπέλα, ενώ ζήτησε συγνώμη από την οικογένειά της. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη, παράβαση του Κ.Ο.Κ. Και επικίνδυνη σωματική βλάβη.