ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση 77χρονη – Την τσάκισε στο ξύλο ο 78χρονος άντρας της!

Μία 77χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, έπειτα από την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της από τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, στις 11 Σεπτεμβρίου ο 78χρονος σύζυγός της την γρονθοκόπησε άγρια στο κεφάλι και το σώμα, ωστόσο η γυναίκα δε θέλησε να στραφεί εναντίον του συζύγου της. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, η 77χρονη φέρεται να διευκόλυνε οικονομικά τον πρώην γαμπρό της και πατέρα των εγγονιών της και αυτό «πυροδότησε» την οξεία αντίδραση του συζύγου της.

Λίγες ημέρες μετά το συμβάν, η γυναίκα άρχισε να παρουσιάζει διαταραχή στην ομιλία της. Χθες ο γαμπρός της τής «έκλεισε» αξονική τομογραφία σε ιδιωτικό κέντρο στο Ηράκλειο. Τα αποτελέσματα της εξέτασης ωστόσο, κινητοποίησαν αμέσως το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου, που διαπίστωσε ότι τα τραύματα της γυναίκας προέρχονται από γρονθοκοπήματα και έκριναν μάλιστα, ότι η κατάστασή της χρήζει άμεσης νοσηλείας.

Κάλεσαν το ΕΚΑΒ, που έσπευσε με ασθενοφόρο και παρέλαβε τη γυναίκα, ενώ ενημέρωσαν και την Αστυνομία. Η γυναίκα διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ. Η ΕΛ.ΑΣ. κάλεσε τον πρώην γαμπρό να δώσει κατάθεση για ό,τι ξέρει, με εκείνον να περιγράφει όσα του είχε διηγηθεί η παθούσα. Σε βάρος του 78χρονου ασκήθηκε αυτεπαγγέλτως ποινική δίωξη, ενώ όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας της 77χρονης, το επόμενο 48ωρο θεωρείται κρίσιμο.