ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Σε μονάδα αυξημένης φροντίδας στον Ευαγγελισμό παραμένει ο Αρχιεπίσκοπος – Τα νεότερα για την υγεία του

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος, ο οποίος έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Ο κ. Ιερώνυμος μεταφέρθηκε χθες λίγο μετά τις 7:30 το πρωί στο νοσοκομείο με ήπια συμπτώματα. Αρχικά νοσηλεύτηκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, ωστόσο στη συνέχεια εισήχθη σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, για καθαρά προληπτικούς λόγους, λόγω ηλικίας. Ο κ. Ιερώνυμος μεταφέρθηκε στον 9ο όροφο του «Ευαγγελισμού» για 24ωρη παρακολούθηση της υγείας του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Αρχιεπίσκοπος ήταν απύρετος μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης, ωστόσο το απόγευμα ανέβασε μέχρι 38 πυρετό. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα το πρωί είναι απύρετος. «Είναι σε καλή κατάσταση και πολύ ευδιάθετος, επικοινωνεί με τους γιατρούς», ανέφερε σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου.

«Η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου παραμένει σταθερή επί του παρόντος και ελεγχόμενη» αναφέρεται στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».