ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε νέο ρόλο στο Δήμο της Αθήνας η Κατερίνα Γκαγκάκη – Τι της ανέθεσε ο Κώστας Μπακογιάννης

Νέα καθήκοντα για την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία ορίστηκε με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών, με βασικές αρμοδιότητές της, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προβολή της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Ορίζουμε, δυνάμει της διάταξης του άρθρου 177 παρ. 1 στοιχ. α του Ν. 4635/2019 (ΦΕΚ Α’ 167/30.10.2019) σχετικά με τον αριθμό των Αντιδημάρχων της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, την κ. Αικατερίνη Δημητριάδου –Γκαγκάκη του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών και μεταβιβάζουμε σε αυτήν την άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται ιδίως με την προώθηση της εξωστρέφειας του Δήμου, την προαγωγή της συνεργασίας με την Κοινωνία των Πολιτών και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους.

Τις αρμοδιότητες της Αντιδημάρχου Αικατερίνης Δημητριάδου -Γκαγκάκη του Γεωργίου, όταν αυτή απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί η Αντιδήμαρχος κα Αλεξάνδρα (Αλεξία) Έβερτ –Αλβέρτη του Μιλτιάδη».