3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ποια υπόθεση είχε εμπλακεί το όνομα του παλαιστή που δολοφονήθηκε στη Γλυφάδα! Ποια ήταν η εκτέλεση «καρμπόν»!

Όπως διαπίστωσαν οι Αρχές, η δολοφονία του 40χρονου γνωστού Αρμένιου παλαιστή στο γκαράζ του σπιτιού του, το ξημέρωμα της Τετάρτης, στην Πλατεία Καραϊσκάκη στην Γλυφάδα έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την εκτέλεση 33χρονης γυναίκας, που ήταν γνωστή στους ανθρώπους της νύχτας με το προσωνύμιο “BellaMafia”, και την οποία “γάζωσαν” άγνωστοι μέσα στο αυτοκίνητο της, επίσης στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού της στην Κηφισιά, το καλοκαίρι του 2018.

Ως γνωστόν η συγκεκριμένη γυναίκα είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με τους ανθρώπους της νύχτας και παρά το γεγονός πως για ένα μεγάλο διάστημα είχε βρεθεί στο εξωτερικό, τελικά το “γραμμάτιο” ξεπληρώθηκε και μάλιστα στο πάρκινγκ του σπιτιού της.

Όσον αφορά στην πρόσφατη δολοφονία, θύμα είναι γνωστός παλαιστής και δραστήριο μέλος της Αρμενικής Κοινότητας στην Αθήνα, ο οποίος δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις της νύχτας, ή εμπλοκής του σε ομάδες εκβιαστών.

Αντιθέτως το θύμα είχε παλιές εκκρεμότητες με την Δικαιοσύνη και έδινε κατά το παρελθόν το παρών στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα μια φορά το μήνα, καθώς είχε εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το newsit.gr, τον Οκτώβριο του 2013 η Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος, σε συνεργασία με την Αμερικάνικη DEA, εντόπισαν και κατάσχεσαν στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης ποσότητα κοκαΐνης 120 κιλών που ήταν κρυμμένη στο δάπεδο κοντέινερ, που μετέφερε μπανάνες από το Εκουαδόρ.

Τόσο οι Ελληνικές, όσο και οι Αμερικανικές Αρχές που είχαν την πληροφορία για το παράνομο φορτίο, είχαν προχωρήσει εκείνη την εποχή στην άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης, συλλαμβάνοντας 8 άτομα, Έλληνες, Αλβανούς και Γεωργιανούς, ανάμεσά τους και τον γνωστό πυγμάχο Αρμενικής καταγωγής.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε συλληφθεί με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων προερχόμενα από εγκληματικές δραστηριότητες και του είχαν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι εμφάνισης στο Α/Τ. Ωστόσο στο Δικαστήριο αλλά και στο Εφετείο οι κατηγορίες είχαν εκπέσει και ίδιος είχε αθωωθεί.

Έκτοτε δεν είχε απασχολήσει για το παραμικρό τις Αρχές και για το λόγο αυτό η μαφιόζικη δολοφονία του έχει προκαλέσει εντύπωση στους ερευνητές της Ασφάλειας, οι οποίοι εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο το “συμβόλαιο θανάτου” του 40χρονου, να έχει “υπογραφεί” σε κάποια απόμερη γωνιά μεγαλούπολης, της Λατινικής Αμερικής.