ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ποιο νοσοκομείο έκανε έφοδο με τις… πιτζάμες ο Διοικητής και γιατί!

Ότι παρακολουθούνται από τη διοίκηση του νοσοκομείου υποψιάζονταν εδώ και εβδομάδες οι εργαζόμενοι στον «Άγιο Ανδρέα», στην Πάτρα, μέχρι που πριν από λίγες μέρες επιβεβαιώθηκαν και προχώρησαν σε δημόσια καταγγελία.

Οι υποψίες των εργαζομένων κινήθηκαν γύρω από το θέμα της παρακολούθησης από κάμερες.

«Φαίνεται πως εκείνο το βράδυ παρατήρησε ότι απουσίαζαν άτομα από τα εξωτερικά ιατρεία και αποφάσισε να κάνει το «ντου»! Ήταν, δε, τόσο βιαστικός, που εμφανίστηκε… με τις πιτζάμες, φορώντας μόνο ένα μπουφάν από πάνω. Ήταν ολοφάνερο πως είχε δει ότι απουσίαζαν άτομα και έσπευσε για να ελέγξει. Και φυσικά για να προλάβει, μήπως στο μεταξύ επέστρεφαν, δεν σπατάλησε χρόνο να ντυθεί και μας ήρθε με τις πιτζάμες» δηλώνει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» συνδικαλιστής.

Καταγγελία – “Άγιος Ανδρέας”: Ο διοικητής έκανε….ντου με τις πιτζάμες

Το θέμα έχει ήδη λάβει διαστάσεις στο Νοσοκομείο και στους διαδρόμους εργαζόμενοι το αντιμετωπίζουν χιουμοριστικά. Άλλοι, πάλι, θεωρούν πολύ σοβαρό το γεγονός διοικητικό στέλεχος να παρακολουθεί τις κινήσεις όλων!

Οι εργαζόμενοι έχουν ενημερώσει το συνδικαλιστικό τους όργανο προκειμένου να υπάρξει επίσημη καταγγελία και να διερευνήσουν αν κάτι τέτοιο προβλέπεται από το καταστατικό λειτουργίας.