ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεπόλια: Νέες κλήσεις σε απολογία για πορνογραφία ανηλίκων – Τους αναγνώρισε η 12χρονη

Η νέα εξέλιξη στην σοκαριστική υπόθεση είναι το γεγονός ότι έχουν αποσταλεί κλήσεις προς απολογία σε άτομα με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων.

Η 12χρονη, στην τελευταία κατάθεσή της, έχει αναγνωρίσει 13 άτομα, με κάποια εκ των οποίων έχει βρεθεί, καθώς και άλλα με τα οποία έχει ανταλλάξει φωτογραφίες και βίντεο, πάντοτε με την καθοδήγηση του Ηλία Μίχου.

Κλήθηκε σε απολογία ένα άτομο – Έπεται συνέχεια
Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση των ατόμων από την 12χρονη, σε συνδυασμό με την άρση απορρήτου, η 33η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, ξεκίνησε να καλεί σε απολογία τα άτομα που φέρονται, σε πρώτη φάση, να έχουν ανταλλάξει πορνογραφικό υλικό μέσω πληρωμής.

Σε αυτή την περίπτωση, δηλαδή της ανταλλαγής πορνογραφικού υλικού, ισχύει κλήση για απολογία και όχι σύλληψη, όπως διευκρίνισε μιλώντας στο Live News η δικαστική συντάκτρια του MEGA, Άννα Κανδύλη.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, ένα είναι το πρόσωπο που έχει κληθεί μέχρι στιγμής, αλλά έπεται και συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι πληρωμές για την ανταλλαγή του πορνογραφικού υλικού γίνονταν μέσω τραπεζικής συναλλαγής και τα ποσά προσδιορίζονταν – σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 12χρονη – ξεκινούσε από τα 20 ευρώ .