ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες: Ισόβια στον 63χρονο που σκότωσε την ερωμένη του για να μην αποκαλύψει τη σχέση τους

skotose-thn-eromenh-tou

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάσθηκε από Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ένας 63χρονος ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την εν ψυχρώ δολοφονία 53χρονης συγχωριανής του, την οποία έριξε σε απόκρημνη χαράδρα του όρου Μπέλες και μήνες αργότερα βρέθηκαν τμήματα των οστών και των ρούχων της.

Τα ίχνη της 53χρονης μητέρας δύο παιδιών από το Νέο Πετρίτσι Σερρών είχαν χαθεί τον περυσινό Μάιο και οι η αστυνομία συνέλαβε τελικά τον περασμένο Νοέμβριο τον 63χρονο ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ, με τον οποίο το θύμα φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση.

Προανακριτικά, ο κατηγορούμενος ομολόγησε το έγκλημα, ενώ υπέδειξε το σημείο όπου διεπράχθη, ισχυριζόμενος ότι το θύμα τον απειλούσε ότι θα αποκαλύψει στην οικογένειά του το δεσμό τους.

Πάντως, στην απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τη δολοφονία, κάνοντας λόγο για ατύχημα ύστερα από καβγά που είχε με την 53χρονη. Όπως είπε, έθιξε τον αντρικό του εγωισμό και πάνω στον καβγά την απώθησε, με συνέπεια αυτή να γλιστρήσει και να πέσει στον γκρεμό.

Πηγή: e-saloniki.gr