Ένα βήμα πριν από μια τραγωδία ανήμερα των Χριστουγέννων έφτασε οικογένεια στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, στο Ηράκλειο Κρήτης, εξαιτίας άσκοπων πυροβολισμών.
Μία από τις σφαίρες που έπεσαν σε κοντινό γλέντι κατέληξε στο σπίτι της οικογένειας.
Οι ένοικοι που κατάλαβαν το πρωί τι είχε συμβεί όταν βρήκαν τη σφαίρα στο πλατύσκαλο, μιλούν έντρομοι για το περιστατικό το οποίο θα μπορούσε να είχε σταθεί μοιραίο για τους ίδιους είτε τον εγγονό τους που εκείνη την ώρα θα επέστρεφε σπίτι αν δεν ήταν οι αργία.
Το ζευγάρι που είχε ξαπλώσει νωρίς άκουσε, όπως περιγράφει η γυναίκα, έναν έντονο θόρυβο, περίπου στις 21:00 το βράδυ. Αν και σηκώθηκαν δεν κατάλαβαν τι είχε συμβεί.
Η πραγματική του διάσταση αποκαλύφθηκε το επόμενο πρωί, όταν ο σύζυγός της φεύγοντας για δουλειές βρήκε τη σφαίρα στο κλιμακοστάσιο.
Δεν άργησε να δει και το κούφωμα στο φωταγωγό τρυπημένο από τη σφαίρα η οποία κατέληξε στο εσωτερικό του σπιτιού και τη σκάλα από όπου θα περνούσε αν δεν ήταν αργία ο εγγονός του ζευγαριού, καθώς τέτοια ώρα συνήθως επιστρέφει από το φροντιστήριο.
Η σφαίρα, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ακολούθησε επικίνδυνη κλίση, πέρασε ανάμεσα από τον δεύτερο και τον πρώτο όροφο και κατέληξε στο πλατύσκαλο τρυπώντας το πλαίσιο της σκάλας.
Για το περιστατικό συνελήφθη την επόμενη ημέρα ένας 38χρονος κάτοικος της περιοχής.
πηγή φωτογραφίας neakriti.gr


