ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα η κηδεία του άτυχου ποδοσφαιριστή που τον χτύπησε κεραυνός

keraynos-nekros

Η τελευταία πράξη του δράματος θα γραφτεί σήμερα το μεσημέρι στις 16:00 στο νεκροταφείο του Μετοχίου, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 28χρονο ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, Γιάννη Συκιώτη, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν χτυπήθηκε από κεραυνό.

Ήταν περίπου 18:00 το απόγευμα, όταν ο νεαρός συμμετείχε στην προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας Κηρίνθου. Τότε ξέσπασε σφοδρή καταιγίδα και οι παίκτες άρχισαν να κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια μέχρι να κοπάσει η βροχή.

Ο Γιάννης όμως δεν πρόλαβε… ένας κεραυνός τον χτύπησε, ενώ βρισκόταν μέσα στο γήπεδο και τον σκότωσε ακαριαία.

Όπως έγραψε και το star.gr, οι συμπαίκτες του έτρεξαν αμέσως κοντά του, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, όμως ήταν ήδη πολύ αργά.

Το πιο τραγικό από όλα μάλιστα, σύμφωνα με το star.gr, είναι ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής, λίγα λεπτά πριν γίνει το κακό, έκανε πλάκα με τους φίλους του και έλεγε ότι θα πέσει κεραυνός.

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του Γιάννη, και η μεγάλη του αδελφή Ελένη, ενώ ο αδελφός του θα φτάσει σήμερα στο Μετόχι από το Μαϊάμι, όπου μένει μόνιμα.

Η ΕΠΣΕ αποφάσισε να μην γίνουν αγώνες το Σαββατοκύριακο 15 – 16 Νοεμβρίου σε κανένα πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Εύβοιας, συμπαραστεκόμενη έτσι στην οικογένεια του αδικοχαμένου Γιάννη.