3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σκότωσαν το παιδί μου με φρικιαστικό τρόπο» – Ξεσπά η μητέρα της Αναστάζια

Συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό ασκήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (23/6) στον 32χρονο βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, σε βάρος του οποίου έχουν ασκηθεί διώξεις για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της 27χρονη ξεσπά μιλώντας στο Mega και τονίζει ότι: «για μένα, η Αναστάζια ζει. Έχω την εντύπωση ότι κάπου έχει πάει ταξίδι, επειδή ταξίδευε πολύ και φαντάζομαι ότι είναι κάπου σε ταξίδι, ότι είναι κάπου στην Ελλάδα και απλώς δεν έχουμε τηλεφωνική επαφή και δεν πιστεύω ότι δε ζει. Δεν μπορώ να το πιστέψω και νομίζω ότι δεν είναι αυτή που βρήκαν».

«Αισθάνομαι ότι ζει και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τον θάνατό της. Ήταν πάρα πολύ καλό κορίτσι, η αγαπημένη μου κόρη και είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Για μένα η Αναστάζια ζει και απλώς είναι σε ταξίδι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αφορά την κόρη μου όλο αυτό» πρόσθεσε.

Παράλληλα, σχετικά με τις νέες διώξεις που ασκήθηκαν στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές για βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση υπογράμμισε ότι είναι πεπεισμένη ότι είχε συνεργούς: «Εγώ δε θεωρώ απλώς, είμαι πεπεισμένη ότι δεν το έκανε μόνος του. Σίγουρα είχε συνεργούς. Σκοτώσανε το παιδί μου με φρικιαστικό τρόπο, δεν έχω λόγια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω, είτε ισόβια, είτε θανατική ποινή είναι λίγο γιατί αυτός πρέπει να περάσει αυτό που πέρασε η κόρη μου» συμπλήρωσε.