3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε; Το πιθανότερο σενάριο για το έγκλημα στην Ηλιούπολη! Δείτε μαρτυρίες

Το μυστήριο της 63χρονης μητέρας και του 36χρονου γιου της που εντοπίστηκαν νεκροί το βράδυ της Τετάρτης μέσα στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη προσπαθούν να φωτίσουν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι των θυμάτων είχε εικόνα αναστάτωσης ενώ η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν ξεκλείδωτη χωρίς όμως να βρεθούν ίχνη παραβίασης ή διάρρηξης.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε μία καρέκλα στο σαλόνι, ενώ ο 36χρονος βρέθηκε στο κρεβάτι της μητέρας του, ωστόσο από την πρώτη εικόνα φαίνεται πως δεν δέχθηκε εκεί τον πυροβολισμό.

Επιπλέον διαπιστώθηκε πως οι δύο άνθρωποι δεν πέθαναν την ίδια χρονική στιγμή, ενώ στο διαμέρισμα βρέθηκε και μια καραμπίνα, η οποία, όμως, εντοπίστηκε μακριά από τις σορούς των δύο ανθρώπων.

Τα σενάρια που εξετάζονται από τις Αρχές είναι δύο. Το πρώτο είναι κάποιος τρίτος να μπήκε στο σπίτι, να διέπραξε το έγκλημα και να έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Το δεύτερο, το οποίο είναι και το επικρατέστερο, είναι ο γιος να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Δεν αποκλείεται δηλαδή να αυτοτραυματίστηκε, να κατάφερε να κάνει κάποια βήματα και να έφτασε στο δωμάτιο της μητέρας του, όπου και κατέληξε.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ