ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ! 68χρονος ασέλγησε σε 12χρονη

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Βόλου η είδηση ότι ένας 68χρονος ασέλγησε σε ένα 12χρονο κορίτσι.

Ο 68χρονος κάτοικος του Βόλου, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για αποπλάνηση ανήλικης, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βολου, μετά την καταγγελία των γονέων ενός κοριτσιού μόλις 12 χρόνων ότι το παρέσυρε με το πρόσχημα ότι ήθελε να της προσφέρει ένα δώρο, και ασέλγησε πάνω του.
Το ανήλικο κορίτσι αποφάσισε να αποκαλύψει στους γονείς του την τρομακτική εμπειρία του, καθώς ο ηλικιωμένος προσπάθησε να τη θωπεύσει στο στήθος και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Και δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς φέρεται να το είχε ξανακάνει λίγες ημέρες πριν! Η 12χρονη επιβεβαίωσε όσα υποστήριζαν οι αναστατωμένοι γονείς της, παρουσία ψυχολόγου κι έτσι ο 68χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.
Ο ίδιος αρνήθηκε ότι επιχείρησε να αποπλανήσει το ανήλικο κορίτσι, ωστόσο η μικρούλα περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια όσα της έκανε κι έτσι οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του.

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να συνεχιστεί η προανάκριση ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ εξετάζεται αν είχε παρασύρει και άλλες ανήλικες στο παρελθόν.