ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ: Ανήλικες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με ψαλίδι γυναίκα στην Πτολεμαΐδα! Συνεργός τους μία 24χρονη

Δύο ανήλικες και μια 24χρονη επιτέθηκαν με ψαλίδι και τραυμάτισαν 31χρονη στην Πτολεμαϊδα, προσπαθώντας να αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά του σπιτιού της.

Η αιματηρή επίθεση εξιχνιάστηκε άμεσα έπειτα από έρευνα αστυνομικών της Ασφάλειας Εορδαίας και οι δράστιδες συνελήφθησαν το ίδιο απόγευμα.

Η μια από τις δυο 17χρονες και η 24χρονη συνεργός τους είχαν πλησιάσει την 31χρονη με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ενώ η δεύτερη 17χρονη φύλαγε τσίλιες και την είχαν τραυματίσει με το ψαλίδι προσπαθώντας να αρπάξουν το κινητό της και τα κλειδιά του σπιτιού της. Αν και αιμόφυρτη, η γυναίκα αντιστάθηκε και αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή.

Μετά την καταγγελία της 31χρονης, ξεκίνησαν αναζητήσεις και οι τρεις δράστιδες συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν το ψαλίδι, μια κουκούλα full face, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και τρεις κάρτες sim.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι η 24χρονη και η μία 17χρονη είχαν δημιουργήσει ψεύτικους λογαριασμούς σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και είχαν καταφέρει να αποσπάσουν από την 31χρονη το ποσό των 225 ευρώ.

Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απάτη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, κατά περίπτωση, οι τρεις γυναίκες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.