slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ από όσα ειπώθηκαν λίγο πριν τη σύλληψη της Ρούλας: «Να τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες»!

Σοκ προκαλούν διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αποδικνύουν ότι, όχι μόνο η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και άλλα άτομα του στενού οικογενιακού περιβάλλοντός της, φέρονταν περίεργα, σαν να μην έχουν συνειδητοποιήσει τα όσα συμβαίνουν.

Είναι χαρακτηριστική η μαρτυρία για την αδερφή της μητέρας, που όπως έλεγε σε δημοσιογράφους, δεν έβλεπε την ώρα να πέσουν οι τίτλοι τέλους στην υπόθεση, για να πάει για ποτό.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται από τους γιατρούς της Πάτρας είπε, μιλώντας στο Μega, η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου που έχει μελετήσει την υπόθεση: «Όλα ξεκίνησαν από τους γιατρούς της Πάτρας. Εκείνοι χτύπησαν πρώτοι καμπανάκι». Όπως λέει υπήρχαν δημοσιεύματα στην αρχή των περιστατικών στον Τύπο της Πάτρας, που στέκονταν δίπλα στην οικογένεια.

«Έλεγαν τι είναι αυτά που ακούγονται, σταματήστε να βλέπετε αστυνομικές ταινίες». Η ίδια, μιλώντας με δημοσιογράφους στην Πάτρα της μετέφεραν ότι λίγο πριν τη σύλληψη της 33χρονης κατηγορουμένης πλέον, υπήρχε επικοινωνία των δημοσιογράφων με την αδερφή της η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Αμάν να τελειώσουν όλα αυτά να πάμε για ποτάρες. Δεν έχουν καμία συνείδηση για το τι συμβαίνει. Μιλάνε σαν να λένε ποίημα».