3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ από την ιατροδικαστική εξέταση! Δεκάδες δαγκωματιές δέχθηκε από τα τρία σκυλιά η 50χρονη!

Δεκάδες δαγκωματιές σε όλο το σώμα δέχθηκε η άτυχη 50χρονη, που έχασε τη ζωή της ύστερα από την επίθεση τριών σκυλιών στην αυλή του σπιτιού της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση από τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής φαίνεται ότι η γυναίκα δέχθηκε δεκάδες δαγκωματιές, στο κεφάλι, τον θώρακα, την κοιλιά και τα άνω και κάτω άκρα και πολλαπλά πλήγματα σε όλη την επιφάνεια του σώματος της.

“Καταγράφονται δεκάδες διασχίσεις – τραυματικές κακώσεις που προκάλεσαν οι δαγκωματιές των σκύλων” όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη σε βάρος του 37χρονου ιδιοκτήτη των τριών σκύλων, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Ο ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών υποστήριξε ότι δεν είχαν επιθετική συμπεριφορά και πως άνοιξαν μία μικρή τρύπα στον συρμάτινο φράχτη, περίπου 30 εκατοστών, απ’ όπου διέφυγαν, χωρίς να αντιληφθεί κάτι ο ίδιος. Κατά πληροφορίες, ο ισχυρισμός αυτός κρίνεται ως μη πειστικός από την εισαγγελική Αρχή, καθώς εκτιμάται ότι η τρύπα υπήρχε από προγενέστερο χρόνο.