ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ: Αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά σε ανήλικες στη Λάρισα!

Τον σάτυρο που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά σε δύο ανήλικα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο της Λάρισας και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται, αναζητούν οι αστυνομικοί.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει βίντεο από τις κάμερες επιχειρήσεων στην περιοχή γύρω από την οποία έγινε το περιστατικό, το οποίο δεν ήταν το πρώτο καθώς τους τελευταίους μήνες έχουν καταγραφεί και άλλα παρόμοια και εξετάζεται αν ο δράστης ήταν ο ίδιος.

Στις 20 Μαρτίου, έγινε στόχος επιδειξία μέρα- μεσημέρι μια γυναίκα σε κεντρικό δρόμο της Λάρισας, όταν εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της ένας άνδρας ο οποίος της επέδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Η γυναίκα τρόμαξε και άρχισε να τρέχει, ενώ παράλληλα κάλεσε την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, χωρίς να καταφέρουν να εντοπίσουν τον σάτυρο.

Αλλά και το πρωί της 12ης Οκτωβρίου του 2022, μια γυναίκα που έκανε την βόλτα της στην περιοχή του Αλκαζάρ στην Λάρισα βρέθηκε μπροστά σε ένα νεαρό που άρχισε να αυνανίζεται. Εκείνη ειδοποίησε από το κινητό της τηλέφωνο την Αστυνομία και ο σάτυρος το έβαλε στα πόδια καταφέρνοντας να εξαφανιστεί.