3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ! Έκοψε τις φλέβες του με ξυράφι στην μέση του δρόμου στη Λαμία

Σοκ προκαλεί η πράξη ενός άντρα στη Λαμία, ο οποίος σήμερα το πρωί ένας άνδρας έκοψε τις φλέβες του στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το lamiareport, ο άντρας έκοψε τις φλέβες του και από την κεντρική πλατεία Πάρκου, έκανε μια απόσταση πάνω από 50 μέτρα, φτάνοντας ως τα Δικαστήρια στην οδό Καποδιστρίου, όπου και σωριάστηκε στον δρόμο.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο φαρμακείο που βρίσκεται στη γωνία, προσπάθησε με τα αίματα να γράψει το όνομα της αγαπημένης του όπως έλεγε, η οποία τον είχε διώξει.

Αστυνομικοί που περιπολούν στην πλατεία και στα Δικαστήρια ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο και διακόμισε τον αιμόφυρτο άνδρα στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.
Επίσης, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, πρόκειται για άτομο που έχει απασχολήσει στο κοντινό παρελθόν τις αρχές με την παραβατική του συμπεριφορά ενώ φέρεται να είναι χρήστης ουσιών. Σημειώνεται πως, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, το το ίδιο άτομο πριν δύο χρόνια είχε χαρακώσει τη σύντροφό του στο πρόσωπο, μέσα στην πλατεία Πάρκου, γιατί ήθελε να τον χωρίσει.

Πηγή: LamiaReport.gr