ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ για οδηγό στην Μεσσηνία! Τον πετροβόλησαν εν κινήσει! (ΦΩΤΟ)

Πέτρες εκτόξευσαν άγνωστοι σε αυτοκίνητο που ήταν εν κινήσει στην περιοχή της Μασσηνίας, με τον ιδιοκτήτη του να θεωρεί ότι οι δράστες ήταν Ρομά, που ήθελαν να τον αναγκάσουν να φρενάρει για να του επιτεθούν και να τον ληστέψουν.

Όλα έγιναν όταν ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει, άρχισε να δέχεται βροχή από πέτρες, με αποτέλεσμα να σπάσει το ένα τζάμι. Το περιστατικό συνέβη στη συνδετήρια οδό Θουρίας – Μεσσήνης, στο ρεύμα προς Καλαμάτα στη Μεσσηνία.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος ο οδηγός σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «καθώς ερχόμουν από τον Άρι προς Καλαμάτα, στον πρώτο κόμβο για Μικρομάνη, κόβοντας ταχύτητα για να πάρω τον περιφερειακό Μεσσήνης – Θουρίας, εντελώς απρόκλητα μου επετέθησαν Ρομά, σπάζοντας το πίσω δεξί τζαμί και προκαλώντας ζημιά στο παρμπρίζ, σκοπεύοντας προφανώς να μου προξενήσουν σωματική βλάβη και να με ληστέψουν.

Ευτυχώς ανέπτυξα ταχύτητα και γλίτωσα τα χειρότερα. Στα διόδια κάλεσα την Αστυνομία, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα, αλλά δυστυχώς οι δράστες είχαν φύγει. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει μια προσπάθεια Αστυνομίας, Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, για τον έλεγχο των παραβατικών συμπεριφορών, ώστε να επιστρέψει το αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη.

Κανένα χωριό της ευρύτερης περιοχής δεν μπορεί να θεωρηθεί ασφαλές, όταν η παραβατική συμπεριφορά δίπλα του οργιάζει». Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητόδρομων Κεντρικής Πελοποννήσου.

Πηγή:  tharrosnews.gr