3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ! Η 17χρονη που δολοφονήθηκε είχε πέσει θύμα ασέλγειας και bullying!

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη 17χρονη που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι, κατά πάσα πιθανότητα από τον νεαρό σύντροφό της.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του κοριτσιού, τόσο η κόρη του όσο και ο μεγαλύτερος σε ηλικία αδελφός της, είχαν βιώσει και στο παρελθόν εφιαλτικές στιγμές.

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το ‘χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω» είπε ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού στο ΑΝΤ1.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, τόσο εκείνη όσο και ο αδελφός της (τα δύο από τα τέσσερα παιδιά που έχει η οικογένεια), πριν λίγα χρόνια, σε ηλικία των 11 και 8 ετών, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες, οι οποίοι καταδικάστηκαν στο Μακροχώρι Ημαθίας που μεγάλωσαν.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια», είπε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε συγκεκριμένα για τη 17χρονη που δολοφονήθηκε πριν από λίγες ώρες στο Περιστέρι: «Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται».

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1