3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ και οργή! Παριστάνοντας τους μάνατζερ έπεισαν ακόμη και 12χρονα κορίτσια να φωτογραφηθούν γυμνά!

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για το πώς 4 άτομα μέσω social media παρέσυραν κορίτσια ακόμη και 12 ετών, πείθοντας τα να τους στέλνουν γυμνές φωτογραφίες.

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησε στην εξιχνίαση τεσσάρων υποθέσεων πορνογραφίας ανηλίκων μέσω διαδικτύου, σχηματίζοντας δικογραφίες αυτόφωρης και τακτικής διαδικασίας σε βάρος τριών Ελλήνων και ενός Πακιστανού για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Στην πρώτη υπόθεση ένας Ελληνας, προσποιούμενος τον μάνατζερ μοντέλων και υποσχόμενος χρηματική αμοιβή ύψους 300 ευρώ, αφού συνομίλησε διαδικτυακά με ανήλικες, ζήτησε και έλαβε πλήθος γυμνών φωτογραφιών και βίντεο από αυτές. Ο συγκεκριμένος άντρας είχε φτιάξει γυναικείο προφίλ στο Instagram και έτσι προσέγγιζε τα κορίτσια. Στα δίχτυα του παρέσυρε συνολικά 5 ανήλικες από 12 έως 14 ετών, τις φωτογραφίες των οποίων κρατούσε για προσωπική χρήση. Ο άντρας εκβίαζε τα κορίτσια για να του στείλουν περισσότερες φωτογραφίες.

Στη δεύτερη περίπτωση ένας Ελληνας βρέθηκε να κάνει διακίνηση βίντεο με παιδιά.

Ο Πακιστανός συνελήφθη επειδή έπειθε ανήλικες να του στέλνουν στο Ιnstagram γυμνές φωτογραφίες και στη συνέχεια τις εκβίαζε με το υλικό.

Παράλληλα εντοπίστηκε ένας Ελληνας που διακινούσε υλικό με ανήλικα, ωστόσο είχε προλάβει να σβήσει το υλικό από τον υπολογιστή του.