GOOGLE NEWS, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ! O Momo τρυπώνει στα κινητά και θέλει να σκοτώσει τα παιδιά (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Τα περισσότερα παιδιά περνούν κάποια λεπτά ή ώρες της ημέρας χαζεύοντας βιντεάκια στο κινητό ή στο τάμπλετ. Μια σχεδόν αθώα συνήθεια, που αν και γνωρίζουμε όλοι οι γονείς πως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όρασης ή ακόμα και διάσπασης προσοχής, την χρησιμοποιούμε προκειμένου να παραμείνουν απασχολημένα.

Αυτό το μικροσκοπικό σπίτι στη Σιβηρία θα σώσει τον κόσμο- δείτε γιατί

Η σχεδόν αθώα αυτή η συνήθεια όμως αποδεικνύεται πολύ πιο επικίνδυνη από όσο φανταζόμαστε.

Το τελευταίο διάστημα, όλο και περισσότερα βίντεο που απευθύνονται σε παιδιά κρύβουν μέσα τους έναν ψηφιακό δολοφόνο. Τον ΜΟΜΟ.

Ο ΜΟΜΟ εμφανίζεται στη ροή του βίντεο, όταν οι γονείς αμέριμνοι θεωρούν πως το παιδί τους βλέπει ένα παιδικό βίντεο. Για παράδειγμα αυτό που βρήκαμε εμείς ξεκινάει με ένα κοριτσάκι που κάνει κατασκευές.

Σε λίγα λεπτά εμφανίζεται ο τρομακτικός ΜΟΜΟ.

Μαμάδες προσοχή! Δημοφιλή κινούμενα σχέδια είναι αυστηρά ακατάλληλα για… ανηλίκους

Παρόλο που το youtube διαθέτει μεθόδους προστασίας από τέτοιου είδους φαινόμενα, φαίνεται πως κάποιος ιός έχει διαρρεύσει σε ορισμένα βίντεο του δημοφιλούς δικτύου και τρομοκρατεί τους μικρούς και ανυποψίαστους θεατές.

Ο ΜΟΜΟ προτρέπει τα παιδιά να αυτοκτονήσουν. Τους δίνει οδηγίες για το πως να κόψουν τις φλέβες τους και τα προτρέπει να μην πανικοβληθούν αν αισθανθούν πόνο αλλά να συνεχίσουν!

Μάλιστα τα καθοδηγεί να βρουν ένα μαχαίρι στην κουζίνα της μαμάς ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο στα εργαλεία του μπαμπά.

Ο ΜΟΜΟ μάλιστα υπόσχεται πως αν τα παιδιά δεν κάνουν αυτό που τους ζήτησε θα εμφανιστεί τη νύχτα και θα τα σκοτώσει ο ίδιος.

Το βίντεο είναι πραγματικά τρομακτικό ακόμα και για τους ενήλικες χρήστες πόσο μάλλον για τα μικρά παιδιά.