ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ προκαλούν οι περιγραφές των ανήλικων παιδιών στην Κρήτη που καταγγέλλουν ότι τα κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατέρας τους!

Δύο παιδιά, ένα 12χρονο αγόρι και ένα μόλις 7 χρόνων κοριτσάκι, πέρασαν εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του ίδιου τους του πατέρα που τα κακοποιούσε σεξουαλικά!

Συγκεκριμένα, ο πατέρας κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τα δυο του παιδιά, στο Ηράκλειο της Κρήτης και σήμερα απολογείται ενώπιον του εισαγγελέα.

Οι γονείς των παιδιών είναι χωρισμένοι και το μαρτύριο τους ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι όταν πήγαν για διακοπές στον πατέρα τους.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η μητέρα τους ο 12χρονος κακοποιήθηκε μια φορά από τον πατέρα του, ενώ η 7χρονη του κακοποιήθηκε σεξουαλικά επανειλημμένως.

Τα παιδιά γυρνώντας στην μητέρα τους της είπαν ότι τον φοβούνται και εκείνη, προσπαθώντας να καταλάβει τι συμβαίνει άρχισε να τα ρωτά λεπτομέρειες μέχρι που της αποκάλυψαν τι τους έκανε ο ίδιος ο πατέρας τους.

«Είναι μια πλεκτάνη. Σκευωρία» απαντά ο κατηγορούμενος και ισχυρίζεται πως όλα στήθηκαν από την πρώην σύζυγό του. «Έχει προσωπικά μαζί του και χρησιμοποιεί τα παιδιά» υποστηρίζει η δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Μετά την καταγγελία της μητέρας στην Αστυνομία, οι αρχές συνέλαβαν τον 38χρονο. Η εισαγγελέας του άσκησε δίωξη μεταξύ άλλων, για κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια και απειλή σε βάρος των παιδιών ενώ η απολογία του ορίστηκε για σήμερα.

Τα όσα περιγράφονται στη δικογραφία και προέκυψαν από την καταγγελία της μητέρας των ανήλικων, αλλά και την εξέταση των ίδιων των παιδιών, προκαλούν ανατριχίλα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», τα παιδιά εξιστορούν με λεπτομέρειες ακριβώς όχι μόνο τι τους έκανε ο πατέρας τους, αλλά και τι ζήτησε να κάνει το ένα παιδί στο άλλο.