3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ! Σεξουαλική επίθεση 37χρονου σε 18χρονο ΑμεΑ!

Ο 18χρονος εργάζεται σε ιδιωτικό παραδοσιακό κτίριο στο νησί της Αλοννήσου το οποίο έχει μετατραπεί σε μουσείο, κόβοντας εισιτήρια στους επισκέπτες.

Το οίκημα αυτό επισκέφθηκαν 37χρονος και 53χρονη από την Θεσσαλονίκη και αφού ο 18χρονος τους έβγαλε εισιτήρια, ανέβηκε  μαζί με τον 37χρονο στον επάνω όροφο, με την γυναίκα να μην τους ακολουθεί.

Εκεί, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το thenewspaper.gr, ο 37χρονος άρχισε να θωπεύει το παιδί, ενώ προέβη και σε άλλες γενετήσιες πράξεις σε βάρος του 18χρονου, ο οποίος λόγω της κατάστασής του δεν αντιλήφθηκε την σημασία τους και δεν είχε την δυνατότητα να αντισταθεί.

Χαρακτηριστικά, σε ερώτηση του 18χρονου «Αυτό που κάνετε τι είναι;» ο 37χρονος φέρεται να απάντησε «Κάτσε, είναι πολύ καλό αυτό που θα σου κάνω». Όλο το διάστημα που ο άνδρας και το παιδί βρίσκονταν στον επάνω όροφο, η 53χρονη παρέμεινε στο ισόγειο του κτιρίου.

Όταν ο 18χρονος εξομολογήθηκε σε φιλικό του πρόσωπο τι του είχε συμβεί, και εκείνος τον συμβούλευσε να μιλήσει για το περιστατικό στον πατέρα του.

Ο 18χρονος πράγματι ακολούθησε την συμβουλή του φίλου του, με τον πατέρα να προσφεύγει στην αστυνομία όπου και υπέβαλε καταγγελία.

Ο 37χρονος και η 53χρονη συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή στον Βόλο, όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν τη Δευτέρα.