3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ! Σεξουαλική παρενόχληση νοσηλευτή σε ασθενή μέσα στα Επείγοντα!

Πρωτοφανές περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης από νοσηλευτή σε βάρος 23χρονης ασθενούς στο νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» μέσα στον χώρο των Επειγόντων, στη διάρκεια της εφημερίας, αποκάλυψε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων.

Η 23χρονη πήγε στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Πάτρας από τον Πύργο, συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Εξετάστηκε από γιατρό και οδηγήθηκε στο τμήμα αναζωογόνησης για λήψη δειγμάτων για διαγνωστικές εξετάσεις.

Μετά τη λήψη των δειγμάτων η γιατρός έφυγε και ο νοσηλευτής παρέμεινε με την ασθενή, προχωρώντας αδίστακτος και προκλητικός, κατά τη νεαρή γυναίκα, σε πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου. Η 23χρονη κάλεσε σε βοήθεια και, μαζί με τον πατέρα της που έσπευσε στην αίθουσα αναζωογόνησης, απευθύνθηκαν στη γιατρό που την είχε εξετάσει.

Ο 45χρονος μόνιμος νοσηλευτής του νοσοκομείου κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Παράλληλα, έχουν δρομολογηθεί όλες οι πειθαρχικές διαδικασίες από τη διοίκηση του νοσοκομείου και της 6ης Υγειονομικής περιφέρειας.