3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στη Ρόδο από καταγγελία μαθήτριας για ασέλγεια από 47χρονο γείτονά της!

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ρόδου καταγγελία ανήλικης για σεξουαλική παρενόχληση από έναν 47χρονο γείτονά της.

Ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε ότι ο γείτονάς τους σε κατοικία της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου παρέσυρε το παιδί τους, τον Οκτώβριο του 2020, στην οικία του και εκεί το θώπευσε.

Το παιδί ενημέρωσε τους γονείς του, που απευθύνθηκαν με την σειρά τους στις αρχές, ζητώντας την τιμωρία του 47χρονου.

Ο καταγγελλόμενος, πατέρας δύο ανηλίκων τέκνων, έχει υποβάλει μήνυση εις βάρος του πατέρα της 13χρονης, ενώ ο ίδιος απολογείται ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου καθώς κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της 13χρονης καθώς και για προσπάθεια μύησής της, στην χρήση κάνναβης.

Ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε ειδικότερα ότι ο κατηγορούμενος προφασίστηκε ότι την χρειάζεται για να τον βοηθήσει σε κάποια δουλειά και έτσι την οδήγησε στο σπίτι του και της προσέφερε κάνναβη. Το παιδί αρνήθηκε και τότε ασέλγησε σε βάρος του. Tο παιδί αντέδρασε και τράπηκε σε φυγή. Πρόκειται για μαθήτρια της δευτέρας γυμνασίου, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο 47χρονος την ρώτησε αν είχε κάνει σεξ και εκείνη απάντησε αρνητικά.

Όπως κατέθεσε, εξεπλάγη και ακολούθως ο 47χρονος επεδίωξε να ασελγήσει εις βάρος της. Διατείνεται μάλιστα ότι την έσφιγγε στην αγκαλιά του και την ακούμπησε σε σημεία του σώματός της ενώ της προσέφερε να κάνει χρήση «χόρτου».

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, το παιδί έσπευσε να φύγει από το σπίτι, όπως ισχυρίζεται και κοντά στην πόρτα όταν επεδίωξε να την αποτρέψει ο καταγγελλόμενος, τον κλώτσησε στα γεννητικά όργανα, ξεκλείδωσε και έφυγε. Το παιδί ισχυρίστηκε ακόμη ότι πέντε μέρες μετά την είδε και της είπε «εμείς οι δύο θα τα ξαναπούμε», με αποτέλεσμα να φοβηθεί.

Υποστήριξε ακόμη ότι την προσέγγισε και μέσω των social media και ότι «μπλόκαρε» τον λογαριασμό του. Ο 47χρονος μάλιστα ανέθεσε σε ποινικολόγο να κινηθεί εναντίον του πατέρα διότι στο προφίλ του στο Facebook κοινοποίησε δημόσια ανάρτηση αναφέροντας ψευδή και συκοφαντικά σχόλια εις βάρος του. Πιο συγκεκριμένα, δίχως να έχει ασκηθεί εις βάρος του οποιαδήποτε ποινική δίωξη, δίχως να έχει λάβει την ιδιότητα του κατηγορουμένου για οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη, με την ανάρτησή του τον εμφάνισε ως τον βιαστή της Ρόδου με θύματα παιδιά.