ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στη Θεσπρωτία: Χειροπέδες σε 65χρονο που φωτογράφιζε ανήλικα κοριτσάκια

Σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας η είδηση ότι ένας 65χρονος φωτογράφιζε ανήλικα κοριτσάκια 10 και 11 χρόνων και μάλιστα έβρισε ένα από αυτά με ρατσιστικά σχόλια εξαιτίας της καταγωγής της!

Ο 65χρονος συνελήφθη από άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, μετά από καταγγελία ότι φωτογράφιζε με το κινητό του τηλέφωνο τρία ανήλικα κορίτσια ηλικίας 12, 11 και 10 ετών που περπατούσαν στον δρόμο.

Κάποια στιγμή, οι μικρές είδαν τι έκανε και του επιτέθηκαν φραστικά, ζητώντας του να σταματήσει αυτό που έκανε και να σβήσει αμέσως από το τηλέφωνό του τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει με αυτές. Όμως, ο ηλικιωμένος τους απάντησε να μην του λένε τι να κάνει, ενώ μίλησε απαξιωτικά σε ένα από τα κορίτσια επειδή είναι αλλοδαπή!
Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και εξύβριση με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Ο 65χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ το κινητό του κατασχέθηκε και το εξετάζουν οι ειδικοί στα εργαστήρια για να διαπιστώσουν αν τυχόν είχε και άλλες φωτογραφίες με ανήλικα κορίτσια ή υλικό παιδικής πορνογραφίας.