3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη! 21χρονος κατηγορείται για αρπαγή 15χρονης!

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ένας 21χρονος από την περιοχή του Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή ενός 15χρονου κοριτσιού.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν καθώς η ανήλικη είχε φύγει από το σπίτι της και ζούσε μαζί του τις τελευταίες ημέρες σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Η μητέρα της 15χρονης δήλωσε την εξαφάνιση το βράδυ της Δευτέρας στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του Λαγκαδά και το απόγευμα της επόμενης ημέρας εντοπίστηκε και συνελήφθη ο νεαρός.

Η κοπέλα φέρεται να έφυγε την περασμένη Πέμπτη από το σπίτι της γιαγιάς της όπου φιλοξενούνταν, σε χωριό έξω από τον Λαγκαδά και να πήγε με την συναίνεσή της να μείνει στο δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με τον 21χρονο φίλο της.

Μόλις οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον νεαρό, εντόπισαν την ανήλικη σε σπίτι φιλικού της προσώπου και ενημερώθηκε η μητέρα της.

Ο 21χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και αντιμετωπίζει την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου, με την έννοια της υποστήριξης διαφυγής.