ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στην Κέρκυρα: Παππούς φέρεται να ασελγούσε στην 9χρονη εγγονή του!

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κέρκυρας η αποκάλυψη ότι ένας παππούς ασελγούσε στην μόλις 9 χρόνων εγγονή ντου.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν ο αδελφός του κοριτσιού εκμυστηρεύτηκε στην θεία τους ότι κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε στην αδελφή του. Εκείνη ρώτησε τη μικρούλα, που φέρεται να είπε ότι ο παππούς της έκανε πολύ συχνά πράγματα που εκείνη δεν ήθελε.

Τελικά, η θεία ενημέρωσε την μητέρα του κοριτσιού, η οποία πήγε, μαζί με την ανήλικη και έκανε καταγγελία στην αστυνομία.

Το κοριτσάκι έχει καταθέσει δυο φορές στους αστυνομικούς στο πλαίσιο έρευνας που διέταξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Και στις δυο είπε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε υποστεί πολλές φορές παρενόχληση από τον παππού της, ο οποίος δεν την χτυπούσε αλλά μία φορά της έκλεισε το στόμα γιατί είχε φοβηθεί και άλλη μια φορά προσπαθούσε να τον σταματήσει αλλά της κρατούσε τα χέρια.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα corfutvnews.gr, μετά την δίωξη που του ασκήθηκε, ο παππούς υπέβαλε μήνυση σε βάρος της κόρης του για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ ισχυρίστηκε ότι του είχε ζητήσει χρήματα για να αποσύρει την δική της μήνυση σε βάρος του.