ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στην Πάτρα – Σκότωσε τον Θόδωρο Μπάτραλη και μετά τον αναζητούσε

Το κίνητρο δεν ήταν η ληστεία αλλά οι προσωπικές διαφορές. Σε αυτό το συμπέρασματα φαίνεται πως καταλήγουν οι αρχές, συμπληρώνοντας το φάκελο της δικογραφίας σε βάρος του 46χρονου ο οποιος ομολόγησε την αποτρόπαια δολοφονία του 70χρονου θείου του το βράδυ της Πεμπτης στη Χαλανδρίτσα.

 

 

 

 

Ο 46χρονος ανιψιός του θύματος προσήχθη χθες το μεσημέρι στην Ασφάλεια και τελικώς ομολόγησε οτι το βράδυ της Πεμπτης περίμενε τον Θεόδωρο Μπάτραλη στην έξοδο του χωριου Πτέρι Ερυμάνθου και τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τραυματίζοντάς τον. Στη συνέχεια φέρεται να του έδωσε τη χαριστική βολή, ενώ εμφανίζεται να τον έσυρε μέχρι τη χαράδρα στη θέση Δροσιά όπου και τον έριξε, επιχειρώντας να εξαφανίσει τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Μάλιστα φέρεται να συνέλεξε τους κάλυκες και άλλα προσωπικά αντικείμενα του θύματος και να τα έθαψε σε κοντινό σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης πήρε από το θύμα και τη σύνταξη των 700 ευρώ που πριν λίγες ώρες είχε εισπράξει, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των αρχών και να τους οδηγήσει στο ενδεχόμενο της ληστείας μετά φόνου.

Ο δράστης μάλιστα ήταν ανάμεσα σε εκείνους που έψαχναν το θύμα και σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μιλήσει με αστυνομικούς που ερευνούσαν την υπόθεση. Οι κηλίδες απο το θύμα ωστόσο στη διαδρομή, ήταν αυτές που οδήγησαν τις αρχές στον εντοπισμό της σωρού του άτυχου ηλικιωμένου και στη συνέχεια στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η οικογένεια του ηλικιωμένου είχε δηλωσει την εξαφάνισή του στην αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης λίγο πριν τον εντοπισμό του πτώματός του, αφού είχε εξαφανιστεί από το πρωί της ίδιας ημέρας.

Πηγή: thebest.gr

Διαβάστε επίσης: