ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ: Συγκλονίζει η μητέρα του 9χρονου που ξυλοκοπήθηκε από 7χρονο στην Πάτρα

Μία νέα περίπτωση βίας μεταξύ ανηλίκων απασχολεί την Πάτρα, με θύτη έναν 7χρονο και θύμα έναν 9χρονο, με τον πρώτο να «σκηνοθετεί» το βίντεο ξυλοδαρμού του δεύτερου και να το ανεβάζει στο TikTok για προβολές και ακολούθους.

Η μητέρα του 9χρονου στην Πάτρα μίλησε στο Mega αναφέροντας πως το παιδί της είχε σημάδια στο πρόσωπο και κάτω από το μάτι: «Είχε σημάδια στο πρόσωπο, στο μάγουλο και κάτω από το μάτι του ο γιος μου».

«Το παιδί μου έπαιζε, είναι 9 χρονών και μετά από λίγο τον είδα, έκλαιγε και ήταν σημαδεμένος στο πρόσωπο. Μου είπε πως τσακώθηκε με ένα παιδί, τον χτύπησε στο πρόσωπο με τα χέρια του και με κλωτσιές, και τον είχε στριμώξει στη γωνία» είπε η μητέρα του θύματος στην Πάτρα.

«Μόλις είδα το παιδί μου πως ήταν ταραγμένο, πήγαμε στο σπίτι του 7χρονου, να ενημερώσω και να ενημερωθώ από τους γονείς του. Ο πατέρας προσπαθούσε να μου πει πως ο γιος του έχει κάποιο πρόβλημα, ότι ήταν ένας τσακωμός παιδιών» συνέχισε η μητέρα του 9χρονου.

«Είπαμε να μην ξαναγίνει και έφυγα. Μετά από δύο ημέρες μου ήρθε μήνυμα στο κινητό με το βίντεο του παιδιού, το είχε ανεβάσει ο 7χρονος στο, λογαριασμό του, φαίνεται να χτυπάει τον γιο μου μετά μουσικής και μόλις το είδα, πήγα στο σπίτι του πρώτου παιδιού» ανέφερε ακόμη.

«Μόλις πήγα εκεί, ο πατέρας δεν γνώριζε τίποτα, του έδειξα το βίντεο στο TikTok, φώναξε ταραγμένος τον 7χρονο και μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη. Τους είπα ότι θα κινηθώ νομικά, διότι δεν δέχομαι να γίνεται αυτό το πράγμα σε κανένα παιδί. Είμαστε όλοι πάρα πολύ ταραγμένοι» συμπλήρωσε η γυναίκα στην Πάτρα.

«Το βίντεο τραβήχτηκε από ένα άλλο παιδί που το έβαλε ο 7χρονος. Ο γιος μου δεν ήξερε για την εξέλιξη του βίντεο, και ήταν πάρα πολύ σοκαριστικό, ταράχθηκα πάρα πολύ, δεν ήξερα τι να κάνω αυτή τη στιγμή και έτσι η μόνη λύση ήταν να πάω στο σπίτι του, για να το μάθουν οι γονείς του» κατέληξε, μεταξύ άλλων.