ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ! Συγκλονίζουν οι εξελίξεις για τον ιερέα που βίαζε την 12χρονη

Αποκαλύψεις που συγκλονίζουν έρχονται στο φως για την υπόθεση του ιερέα από τη Μάνη που βίαζε συστηματικά το 12χρονο κοριτσάκι της συντρόφου του, καθώς σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η τοπική κοινωνία γνώριζε, αλλά σιωπούσε.

Όπως ανέφεραν αρχικά οι πληροφορίες, ο γιος της γυναίκας από τη Βουλγαρία που είχε επιλέξει να συζεί ο 57 ετών ιερέας, χήρος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε αποκαλύψει τους βιασμούς του μικρού κοριτσιού, από το καλοκαίρι του 2018, σε κουβέντα που είχε με θαμώνες στο καφενείο που σύχναζε ο παπάς.

Παρόλα αυτά, κανείς δεν είχε ενημερώσει τις αρχές, εκτός από την δασκάλα της 12χρονης, η οποία φέρεται ότι είχε ειδοποιήσει εδώ και έναν χρόνο την αστυνομία για περίεργη και προβληματική συμπεριφορά του κοριτσιού.

Ωστόσο, η οικογένεια και η Βουλγάρα σύντροφος του ιερέα, είχε καθησυχάσει τις κοινωνικές λειτουργούς που είχε επισκεφθεί το σπίτι.

Μια ολόκληρη κοινωνία έκλεινε το στόμα της μπροστά στο έγκλημα, ενώ ο 22χρονος γιος μετακόμισε στη Γερμανία για να ζήσει με τον πατέρα του.

Ο ιερέας από την πλευρά του, επικαλέστηκε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Αρεόπολης, ψυχολογικά προβλήματα, δεν παραδέχθηκε τις κατηγορίες, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό τι υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος και διέταξε την προφυλάκιση του με την σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα.

Διαψεύδει ο 22χρονος
Ο γιος της βουλγαρικής καταγωγής γυναίκας που συζούσε με τον ιερέα αρνείται τους ισχυρισμούς των κατοίκων του Γερολιμένα, ότι γνώριζε για τους βιασμούς σε βάρος της 12χρονης.

«Εγώ έμεινα στο σπίτι με τον ιερέα και το μόνο που ξέρω είναι ότι ο παππάς φρόντιζε και μένα και τη μητέρα μου. Δεν πιστεύω ότι πείραξε αυτός την αδερφή μου» δήλωσε στο protothema.gr και συνέχισε:

«Εγώ θα κατέβω και θα πω όσα ξέρω. Στεναχωριέμαι και θλίβομαι με όσα ακούσω γιατί ο ιερέας μας βοηθούσε».