slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ! Συνέλαβαν τρεις 17χρονους για ομαδικό βιασμό 22χρονης!

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές των τριών ατόμων που είχαν οδηγηθεί στην αστυνομία μετά την καταγγελία 22χρονης ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού την ώρα που έφευγε από πανηγύρι στον Τύρναβο το Σάββατο.

Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για βιασμό ενώ κρατείται και ένας ακόμα φίλος τους που θεωρείται ότι είναι συνεργός τους.

Επειδή οι τρεις συλληφθέντες και ο φίλος τους είναι ανήλικοι – είναι όλοι τους ηλικίας 17 ετών -συνελήφθησαν και οι γονείς τους και αναμένεται να οδηγηθούν όλοι στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης οι τρεις που συνελήφθησαν είναι κάτοικοι Τυρνάβου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών που χειρίζονται την υπόθεση του ομαδικού βιασμού «από 4-5 άτομα» που κατήγγειλε η 22χρονη είναι και άλλοι δύο νεαροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com, η 22χρονη κοπέλα, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι φεύγοντας από το παζάρι του Τυρνάβου για να επιστρέψει στη Λάρισα, δέχθηκε επίθεση από 4 ή 5 άτομα τα οποία στη συνέχεια τη βίασαν. Οι δράστες σύμφωνα με την κοπέλα είναι ημεδαποί.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί αξιοποιώντας τόσο τη μαρτυρία της κοπέλας όσο και υλικό που έχουν στη διάθεσή τους προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων και είναι πολύ πιθανό άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση, που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σοβαρή.