3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ! Την χαράκωσε και την γρονθοκόπησε πασίγνωστος μπασκετμπολίστας!

Θύμα του άγριου ξυλοδαρμού είναι η Μαντώ Τζαβάρα που ανήρτησε σοκαριστικές φωτογραφίες με το πρόσωπό της χτυπημένο σε σημείο να έχει κλείσει το ένα της μάτι από το πρήξιμο και ματωμένο

Όπως καταγγέλλει δράστης είναι  ο μπασκετμπολίστας Μανώλης Παπαμακάριος.

Τον περασμένο Απρίλιο, η ίδια είχε καταγγείλει ξανά βιαιοπραγία από τον πρώην διεθνή παίκτη του Περιστερίου, του Ολυμπιακού και του Πανελληνίου αλλά τότε το ζευγάρι τα είχε βρει.

Όπως υποστηρίζει τώρα τη χτύπησε άγρια γιατί του ζήτησε να χωρίσουν, μετά την τελευταία φορά που χειροδίκησε, το Πάσχα!

«Με χαράκωσε με μαχαίρι και με γρονθοκόπησε μέχρι τελευταίας ανάσας. Αφού με γρονθοκόπησε σε σημείο που δεν μπορούσα ν περπατήσω, αφού δεν αρκέστηκε στο γρονθοκόπημα στο πρόσωπο, με εξάντλησε μέχρι τελευταίας πνοής» πρόσθεσε.

Ακολούθησε δεύτερη ανάρτηση, με ακόμη μια σοκαριστική φωτογραφία, όπου η Μαντώ Τζαβάρα έκανε γνωστό πως είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα, όχι μόνο για τον ξυλοδαρμό της αλλά και για κλοπή χρημάτων.

Τον κατηγόρησε πως της έκλεψε ποσό 20.000 ευρώ από σημείο του σπιτιού όπου τα κρατούσε και το οποίο του είχε αποκαλύψει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Μανώλης Παπαμακάριος αναμένεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα όπου έχει καταθέσει τη μήνυση η σύντροφός του και θα καταθέσει κι εκείνος μήνυσε σε βάρος της.