3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ! Την κρατούσαν φυλακισμένη, την βίαζαν και την εξέδιδαν! Ζητούσαν χρήματα από συγγενείς της!

Θύμα σπείρας που την εξέδιδε σε ερωτικά ραντεβού στην περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και στην Αθήνα έπεσε μια 46χρονη αλλοδαπή, ο εφιάλτης της οποίας ξεκίνησε από τον Απρίλιο του 2020.

Τότε ήταν που, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος οχτώ ατόμων για εμπορία ανθρώπων, ένας 41χρονος, που ήταν ήδη προφυλακισμένος για πράξεις εμπορίας ανθρώπων, της τηλεφώνησε και την απείλησε αναγκάζοντάς την να πάει σε σπίτι συγγενών του.

Για τον επόμενο μήνα την 46χρονη συνεχώς φρουρούσαν τέσσερις συγγενείς του 41χρονου με έναν εξ αυτών, μια 37χρονη να στέλνει μηνύματα σε φίλους της γυναίκας στα οποία δήθεν τους έλεγε ότι είχε ανάγκη για να της στέλνουν χρήματα.

Ο εφιάλτης της 46χρονης συνεχίστηκε στην Αθήνα όπου την παρέλαβε ένας 52χρονος ο οποίος αφενός καθημερινά την βίαζε και αφετέρου την πήγαινε σε οίκους ανοχής για ερωτικά ραντεβού.

Στις αρχές του 2021, δε, ο 52χρονος επέστρεψε στη Θεσσαλία την 46χρονη, η οποία συνέχισε και εκεί να βιώνει δραματικές στιγμές με ερωτικά ραντεβού που της έκλειναν μέσω ροζ ιστοσελίδων.