ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ! Ξυλοκόπησαν άγρια 83χρονη στο σπίτι της

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Πρέβεζα, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρει σοβαρά τραύματα κυρίως στο κεφάλι. Οπως αναφέρει το prevezanews.gr, τη γυναίκα, η οποία ζει μόνη της, βρήκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και ημίγυμνη στο κρεβάτι της συγγενικό της πρόσωπο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και από εκεί διασωληνωμένη σε Νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Η κατάσταση της 83χρονης θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, ο δράστης της επίθεσης έχει συλληφθεί από την Αστυνομία και πρόκειται να οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα. Πρόκειται για υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Από την ιατροδικαστική έκθεση που αναμένεται, θα γίνει γνωστό εάν η ηλικιωμένη υπέστη βιασμό.

Νωρίτερα, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε προσαγωγές περισσότερων από δέκα ατόμων, κατά τις οποίες μάλιστα υπήρξε και συμπλοκή με τους Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.