3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ! Ξυλοκόπησε 15χρονο συμμαθητή του και τον άφησε παράλυτο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον δικό τους Γολγοθά ανεβαίνουν οι γονείς 15χρονου μαθητή από την Άρτα, ο οποίος μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε στην αυλή του σχολείου υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και έμεινε παράλυτος.

O 15χρονος δέχτηκε χτύπημα με μπάλα στο κεφάλι από συμμαθητή του, ο οποίος στη συνέχεια τον έπιασε με κεφαλοκλείδωμα και με μένος άρχισε να τον χτυπά στα σιδερένια κάγκελα του σχολείου.

Ο μαθητής είχε αρχικά τις αισθήσεις του, όμως λίγο αργότερα κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.

Μία ημέρα αργότερα, πήρε εξιτήριο με αυστηρές εντολές από τους γιατρούς, οι οποίοι τόνισαν πως εάν εμφανίσει συμπτώματα ζάλης να επιστρέψει στο νοσοκομείο.

Κι ενώ έδειχνε πως είχε συνέλθει από το χτύπημα, την επόμενη ημέρα ξύπνησε με φριχτούς πόνους και με την αριστερή πλευρά του σώματός του να έχει παραλύσει.

Οι γονείς μετέφεραν τον γιο τους στο νοσοκομείο της Άρτας και στη συνέχεια ο 15χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι ο μαθητής είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο.

Οι γονείς του 15χρονου μαθητή κατήγγειλαν πως στον προαύλιο χώρο του σχολείου δεν υπήρχαν καθηγητές για να επιτηρούν τα παιδιά, ενώ οι εκπαιδευτικοί και ο διευθυντής γνώριζαν πως υπήρχε στο σχολείο ένας απείθαρχος μαθητής.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA