ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρει η εικόνα και η περιγραφή της γυναίκας που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγο στο Άργος! «Θα χύσεις αίμα!»

Σοκαριστικές είναι οι περιγραφές της γυναίκας που κακοποιήθηκε από τον σύζυγό της στο Άργος

«Μου λέει “σήκω, προχώρα στο μπάνιο, αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή κι εκεί θα χύσεις αίμα”» είπε, μιλώντας στο Star.

«Μου είχε πετάξει όλα τα υγρά μέσα στο μπάνιο, χλωρίνη, είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του, είχε πάρει μαξιλαροθήκη και το έβαλε στην τουαλέτα και τη βούτηξε μέσα και μου την έβαλε στο στόμα» είπε η γυναίκα, περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε.

«Μου έβαλε και το κεφάλι στην τουαλέτα, μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό, με έπνιγε, μου είχε βάλει και το μαχαίρι στον λαιμό, μου τράβαγε τα μαλλιά, με κοπάναγε στον καθρέπτη» πρόσθεσε η 32χρονη και είπε ότι της έλεγε «κοίτα πώς είσαι, ποιος θα σε πάρει».

Άργος: Κακοποίηση γυναίκας από τον σύζυγό της

Σύμφωνα με όσα είπε στο Star, ο σύζυγός της τη χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και την κακοποίησε σεξουαλικά με το κινητό της, το οποίο το είχε σπάσει λίγο νωρίτερα.

«Μετά μου έβαλε τη λωρίδα του παντελονιού στον λαιμό… Μου είπε “θα σε σκοτώσω!”. Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο. Το ψωμί το βούτηξε σε νερό με χλωρίνη, μου το πέταξε στο πρόσωπο. Μου το έβαλε και κάτω… Μετά με έπλυνε να μην πάθω εγκαύματα. “Πλύσου γρήγορα, μην καείς. Το μυαλό σου δεν θα το πειράξω, γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω τα μάτια”, μου είπε».

Άργος: Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του και της έριξε χλωρίνη