3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρει η μαρτυρία του θύματος της ομοφοβικής επίθεσης από τον όχλο!

Το 21 ετών θύμα της ομοφοβικής επίθεσης στην πλατεία της Θεσσαλονίκης περιγράφει τις στιγμές που έζησε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου μαζί με άτομο που αυτοχαρακτηρίζεται και αυτό ως φυλοδιαφορετικό έγιναν στόχος από εκατοντάδες ανθρώπους οι οποίοι άρχισαν να τους κυνηγούν με μανία και μίσος λόγω της εμφάνισης τους.

«Μια ομάδα ατόμων ξεκίνησε να μας χλευάζει και να μας βρίζει. Μετά με προσέγγισαν, με τράβηξαν και με έφτυσαν, εγώ ως αντίδραση τους πέταξα ένα παγωτό που είχα πάρει από ένα μαγαζί… Μας ακολούθησαν, μας κυνήγησαν, μας χτύπησαν, όχι πολύ σοβαρά».

«Εκείνη την στιγμή εγώ προσπαθούσα να το αποφύγω. Έφευγα προσπαθώντας να φύγω, έβγαζα βίντεο όσο με πλησίαζαν δηλαδή τόσο προσπαθούσα να καταγράψω μάπες άμα γίνει κάτι».

«Ναι μπορώ να πω ότι φοβήθηκα. Ήταν ξεχωριστά παρέες και ξεκίνησαν όλες να χλευάσουν, να πετάξουν, να κοροϊδέψουν, να βγάλουν βίντεο. Αλλά πάρα πολλά άτομα. Γενικά προσπάθησα να προστατέψω εμένα και τη φίλη μου που ήμασταν εκείνη τη στιγμή».

Τα δύο άτομα για να ξεφύγουν από τον όχλο κατέφυγαν σε κατάστημα εστίασης όπου και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

«Η καθημερινότητα μου είναι, αυτή τη φορά έγινε σε ένα πολύ ακραίο βαθμό. Κάθε μέρα θα περάσω κάτι παρόμοιο με αυτό που πέρασα σήμερα, είτε θα είναι με ένα άτομο, είτε θα είναι με τρία άτομα, πρώτη φορά μου συνέβη με τόσο μεγάλο αριθμό ατόμων»

Δείτε όσα είπε στον ΑΝΤ1